Србија

СТРАШНО: Полиција ухапсила ПЕДОФИЛА У БРУСУ !

Милан Михајловић,јавни тужилац, потврдио је да ово тужилаштво поступа у овом случају и да се очекује саслушање осумњиченог.

Полиција је данас поподне због сумње у кривично дело недозвољене полне радње ухапсила Д.Ж.(47),мештанина из околине Бруса, сазнаје се из више извора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сумња се да је жртва ухапшеног девојчица из истог села, стара само 11 година.

Осумњиченог Д.Ж. ухапсили су припадници ПУ Крушевац, полицијске станице у Брусу и њему је по налогу Основног јавног тужилаштва у овом месту одржена мера задржавања.

-Све се догодило у суботу,али се за случај сазнало данас и одмах се реаговало – наводи незванично извор.

-Према првим информацијама, осумњичени је комшија тој породици где живи девојчица, а до недозвољених полних радњи дошло је прво испред куће пријављеног, а затим и у кући. Детаљи се још увек истражују.

Како се незванично сазнаје, девојчицу је осумњичени за педофилију, додиривао, три пута је пољубио у врат,образ и угао усница.

-Ћерка је све испричала мајци, која је кренула у расправу са комшијом – предочава извор – То су чули други и пријавили те сумње полицији.

Милан Михајловић,јавни тужилац ОЈТ у Брусу потврдио је да ово тужилаштво поступа у овом случају и да се очекује саслушање осумњиченог.

Извор: Srbijadanas.com