Свет

СВИ СУ ШОКИРАНИ: Позати глумац морао ХИТНО НА ОПЕРАЦИЈУ !

Звезда комичне трупе “Монти Питхон”

Дзон Клиз, (80) открио је да је боловао од рака И да му је тумор уклоњен са ноге. Том прилико објавио је изјаву о операцији на свом Твиттер налогу. Обраћајући се својим пет милиона пратилаца, Јохн је изјавио да је имао мању операцију у петак. Хирург ми је одсекао мали канцер са ноге. У мојим се годинама таква ствар дешава једном недељно. Доктор је одлично обавио посао па је на крају кроз шалу додао: “То је само огреботина“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глумац је иначе 1996. претрпео И рак простате. Том приликом је изјавио да захвалан што му је рак дијагностикован раније, И да га је то натерало да „живи као да сваког тренутка може пасти под аутобус“. У јануару ове године, Јохн је одао почаст саиграчу Монти Питхон Террију Јонесу, који је умро у својој 77 години након деменције. Пишући на твиттеру, Цлеесе је Јонеса описао као човека „многих талената и бескрајног ентузијазма“, додавши „Двојица су пала доле, четири још остају“.

Двојица глумаца направили су своју славу као чланови комичне трупе “Монти Питхон” 1969. године првом емисијом И својим револуцијонарним скечом представе Монти Питхон „Летећи циркус“. У групи су били и Сир Мицхаел Палин, Терри Гиллиам, Ериц Идле и Грахам Цхапман, који је умро од рака 1989. године. Јонес је умро код куће са супругом са стране, пратећи оно што је његова породица описала као „изузетно храбру, али добру шаљиву битку“ са деменцијом.

Одавајући почаст Цлеесе је рекла: „Чудно је да би човек са толико талента и таквог бескрајног ентузијазма, тако нежно отишао са овог света …

Извор: Srbijadanas.com