Србија

ТИЈАНА ПОДВОДИЛА ЛУНУ, А ЕВРИЋЕ СТАВИЛА У СВОЈ ЏЕП? Има да зарадим на њој, нећу ни да ТРЕПНЕМ! Овако ју је НАСАМАРИЛА

Фото: Јутјуб

Луна Ђогани наводно је била је жртва старлете Тијане Ајфон, која ју је једном продала богатом бизнисмену и наводно без њеног знања узела новац за оно што је она имала са њим.

Откако је пре неколико дана Тијана ухапшена у Босни са 23 криминалца и девет девојака, међу којима су биле и малолетнице, а које је одвела на приватну журку како би уз дрогу имале с*кс са клијентима, клупко је почело да се одмотава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ајфонка је, како каже извор „Ријалитија“ девојка која је такоде била Ајфонкина жртва, предложила блогерки да је упозна са богатим бизнисменом коме се наводно Луна много свидела. Све се одвијало у време када је Марко Миљковић већ био у „Задрузи“, а Луна остала сама, празног џепа, разочарана у љубав и људе.

„Луна је поклекла, видела је раскош код Тијане, а није имала појма шта јој се спрема. ‘Глупача, има да зарадим паре на њој, а нећу ни да трепнем. Она мисли да неко жели да је слуша, а није свесна да маторци хоће само даје к*есну. Има да узмем 1.000 евра за њу, а она неће ништа да добије јер је наследила интелигенцију на тату Гагија’, рекла је Тијана када је видела да Луна гризе мамац и да је спремна да заигра њену игру. Одвела ју је у излазак с њом, а унапред је договорила долазак с једним бизнисменом. Њему је рекла да це Луна бити ту И да спреми добру лову јер само тако може да се дружи са њом. Тај галантни господин није оклевао. Ајфонка је ставила 1.000 евра у џеп, обећавши му Луну Ђогани“, наставља извор.

„Наивна Луна је играла како Тијана свира. Она јој је рекла да размени контакт сатим бизнисменом, који éе јој помоћи око новог спота, песме и маркетинга. Луна се видала с њим неколико дана, али он није спомињао ни помоћ ни ништа слично. Када је узела лепе паре, Тијанаје шутнула Луну као последњу крпу. Блокирала ју је на свим апликацијама како не би морала да јој објашњава ништа. ‘Глупача је мислила да мене она занима као другарица. Балава Ђогајка нема појма да сам на њој зарадила евриће. Ђаво нек’ је носи од мене далеко“, рекла је Тијана након штоје насамарила Луну“, завршава извор.

Извор: Курир.рс/К.Ђ/Ријалити