Србија

ТУГА ДО НЕБА: Бивши фудбалер пронађен мртав !

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Имао је само 41 годину.

Према информацијама које преносе амерички медији, у недељу поподне по среднеевропском времену у Тампи је у пуцњави погинуо некадашњи вајд рисивер Сан Дијего Чарџерса и Њу Ингланд Петриотса Ричеј Калдвел. Информације је пренео ТМЗ, али их је убрзо потврдио и ЕСПН.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивши играч америчког фудбала је упао у заседу неколико мушкараца испред своје куће. Према наводима његове мајке, они су имали за циљ да га опљачкају. Некадашњи НФЛ играч је погођен у ногу и груди, а живот је изгубио у амбулантним колима на путу за болницу.

Калдвел је имао 41 годину, а у лигу је ступио 2002. године као 48. пик НФЛ драфта. За Чарџерсе је играо до 2005. године, а потом је носио дрес Петриотса, Вашингтон Редскинса и Сент Луис Ремса.

Имао је проблема са законом по завршетку каријере – 2014. године је ухапшен због поседовања дроге са намером дистрибуције, а 2015. је осуђен на 27 месеци затвора поседовања неколико врста дрога и трговања, као и због неких прекршаја у вези са коцкањем. У децембру 2019. године оптужен је за превару, а казну је требало да почне да служи у јуну 2020.

Извор: Ало.рс