Спорт Србија

УДАРНА ВЕСТ! Велики инцидент! Нападнути челници Партизана!

Петорица момака вербално, потом и физички напали госте из Београда, са којима је био и судија Основног суда у Врању, после чега су покушали да побегну у Ниш

Гостовање Партизана у Сурдулици, минуле среде, није било узбудљиво само на терену и трибинама, већ је имао и ружну увертиру за део делегације црно-белих, која је доживела непријатност на путу ка поменутом граду. У Врању, у једном о локалних ресторана, вербално и физички су нападнути потпредседник клуба из Хумске Владимир Вулетић, заменик генералног директора Милорад Николић, судија Основног суда у Врању, као и војно лице, које је било у службеној пратњи, сазнаје Телеграф!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Петорица момака, међу којима наводно и син тренера Динама из Врања – Драгана Рецка Антића, пришли су столу, вређајући прво вербално, а потом покушавајући и физички да се обрачунају са члановима црно-белих, али и њиховим домаћинима, захтевајући да одмах напусте и локал и Врање.

Ситуација је у једном тренутку дошла до „црвене линије“, али је већи инцидент спречен када је позвана полиција, која се веома брзо појавила на месту инцидента.

У међувремену, поменута петорка је успела да напусти ресторан, покушавајући потом да побегне у Ниш, међутим, убрзо су ухваћени и против њих су поднете прекршајне пријаве.

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић је испрва одбио да коментарише догађај, али је потом признао да се са пријатељима и колегама нашао у непријатној ситуацији.

– Разумем да корона утиче на когнитивне функције, али не могу да разумем да је наследна, па захвата и потомке заражених – алудирао је Владимир Вулетић на недавну објаву Драгана Рецка Антића да је заражен корона вирусом.

– На насиље и овакве поруке одговарам само Његошем: „Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека“.

Вулетић је уверен да зна из које „кухиње“ је сервиран напад, али уверева да га нико неће ућуткати о непочинствима у српском фудбалу.

– Уколико мисле да ће некаквим физичким насиљем, налик ономе које су претрпели управо играчи Динама у својој свлачионици од стране својих
надређених, моћи да примени и на званичнике других клубова, поручујем му да је после овога што се десило и Врање цело црно-бело – закључује Владимир Вулетић.

Извор: Телеграф.рс