Русија Свет

УКРАЈИНСКИ ПОЛИТИЧАР ШОКИРАО НАЦИЈУ: Треба бацити НУКЛЕАРНУ БОМБУ НА РУСИЈУ !

Фото: Јутјуб

Посланик из странке Европска солидарност Петра Порошенка Тарас Билан апеловао је на председника Украјине Владимира Зеленског да детонира нуклеарне бомбе у Будимпешти, Москви и Санкт Петербургу да би се „заштитили од напада Мађарске и Русије“, пише руски портал „Страна.уа“.

Украјински политичар је на тај начин одреаговао на планове власти у Украјини да изврше административно-територијалну реформу након које би се у Закарпатској области могао појавити „мађарски“ регион са центром у Берегову.

„Данас Мађарска, сутра ће такве уступке захтевати и Румунија. А што се тиче Русије – она отворено говори о оружаном нападу с циљем окупирања Одеске, Херсонске и Николајевске области“, написао је посланик на својој страници на Фејсбуку. Важно је истаћи да Кијев оптужује Русију за умешаност у сукобу на југоистоку Украјине, док Русија одбацује те оптужбе.

Може ли Украјина да произведе нуклеарну бомбу
Украјински посланик предложио је акциони план који, по његовом мишљењу, треба реализовати како би се спречио „упад“ у земљу. Билан сматра да Зеленски треба наложити оператору свих активних нуклеарних електрана у земљи „Енергоатому“ да што пре „направи 100-150 нуклеарних бомби и такозваних ‘прљавих’ бомби у циљу обуздавања спољног агресора“.

„Треба инсталирати бојеве главе са нуклеарним пуњењем на ракете типа РК-360МЦ ‘Нептун’ са уношењем координата на територијама Мађарске и Русије. Треба направити 50-100 група за извиђање и саботажу које ће чинити добровољци и волонтери ‘првог таласа мобилизације’. Предати им направљене ‘прљаве бомбе’ са наредбом да их поставе поред војних објеката у Будимпешти, Санкт Петербургу и Москви“, написао је политичар.

Извор: sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јун 2020.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930