Србија

АНА БРНАБИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИЛА: Ево шта је поручила…

Фото: Јутјуб

Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је грађанима Србије изјавила је вечерас да ће победити Србија, као и пристојни и радни грађани Србије.

Она је то рекла на телевизији Пинк, реагујући на ескалацију протеста испред Скупштине Србије који се и вечерас одржавају у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Победићемо корону, победићемо и ово. Није ово лице Србије вец десничара и хулигана. Ово је кулминација онога што смо имали претходних месеци и демократских избора одржаних 21. јуна на којима су грађани рекли ко хоће да и води и како да се развија Србија“, рекла је Брнабић.

Она је гледајући пренос дешавања испред Скупштине, где се видело како одређена група грађана баца бакље, предмете ка скупштини и уништава жардињере испред те установе, рекла да ти људи уништавају имовину свих грађана Србије.

„Шта мислите колико смо тестова, маски могли да купимо, додатно помогнемо пензионере. Док ови људи уништавају имовину грађана Србије. Тужно. Још једно вече се саље најгора слика Србије у свет. Гарантујем свим грађанима Србије који са тугом у срцу гледају ове сцене да стабилност Србије ништа неће компромитовати“, рекла је Брнабић.

Брнабић је прекинула гостовање на телевизији рекавши да мора да иде, да буде уз МУП и да разговара са председником Србије Александром Вучићем.

„Идем да видим ако треба још негде да се појавим, да будем уз људе, наше снаге реда и мира и будем уз све пристојне грађане ове земље“, рекла је премијерка Србије.

Извор: Курир.рс/Танјуг