Србија

ДА ЛИ СЕ ВИРУС НАЛАЗИ У МАСКАМА? Докторка Дарија жестоко одбрусила српском политичару!

Докторка Дарија Кисић Тепавчевић рекла је у емисији „Хит твит“ на ТВ Пинк како не треба коментарисати изјаве Сулејмана Угљанина, као и да сви знају које су мере превенције

– Нисам ја данас ништа ново рекла. То је нешто о чему се увек размишља. Ми смо врло озбиљно размишљали о путницима који су долазили из Бразила, међутим у међувремену су букнула жаришта свуда у свету. Сада су много мања путовања. Свима нам то тешко пада и сви једва чекамо да поново буде безбедно путовати -рекла је докторка Кисић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је и поркоментарисала изјаву Сулејмана Угљанина који је данас рекао да је вирус у маскама и да их не треба носити.

– Мислим да то не треба коментарисати. Таква врста изјаве је нешто што се види да нема никакве основе. Када причате о начају ношења маски, они ће да кажу „ево ова опет прича исто“. А када кажете нешто друго, без обзира да ли је истина или не, то се онда шири. То ме баш боли. Не треба коментарисати Угљанинову изјаву. Сви зању које су мере превенције – додала је.

Осврнула се и на то што они у студију не носе маске.

– Пошто ће сада сви коментарисати како ми не носимо маске, морамо да кажемо да смо ми дошли у студио са маскама, и да је између нас дистанца већа од два метра – закључила је Кисић.

Извор: Информер.рс