Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ: ТИХИ УБИЦА ВРЕБА ИЗ КЛИМА УРЕЂАЈА?! Мени се чини да је ово НОВИ ВИРУС! На крају приче, УВЕК ЈЕ БИЛ ГЕЈТС!

Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио је да лек ремдесивир није ефикасан у лечењу короне и да је изненађен што га је ЕУ одобрила, оцењујући да ту није реч о медицини, већ утицајима, као и да се „на крају приче увек дође до Била Гејтса“. Указао је и да сада више обољевају млади, што покреће питање да ли је реч о новом вирусу.

Сматра да би требало да се уради нова проширена дијагностика на неке нове узрочнике, ево и зашто:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Постоји бактерија легионела,бактерија која воли влагу и затвореност, која живи у уређајима централних клима. Гомила клубова је била затворена месецима, а управо ова бактерија изазива запаљење плућа код младих људи! То је карактеристично код спортиста који бораве у камповима. По мени, то би требало прочачкати, јер то није корона, рекао је Несторовић.

– Према једној великој студији појавила се нова верзија вируса која може да зарази више људи, али по последицама наводно није јача од претходне верзије. Пре једно месец дана појавио се вирус Д који има повећано преношење, а да ли је озбиљније од претходног, ту постоје спорења. Ми смо завршили епидемију 1. маја и до 1. јуна се практично ништа није догађало. Онда је у јуну кренуо нови талас који не изгледа као први. Нису толико угрожени стари људи. Мени не личи на исти вирус – констатовао је др Несторовић, напомињући да та теза, међутим, још није потврђена.

Према његовим речима, појава нових симптома подударила се са доласком људи из Швајцарске и Италије који су вероватно то донели.

Говорећи о антителима, сматра следеће:

– Немојте да се секирате ако их немате. Изгледа да контакт са децом доводи до стварања имунитета. У Италији је преминуо само један педијатар у претходном периоду, али он је био стар, имао је више од 70 година – навео је доктор Несторовић.

Извор: Курир.рс/Прва