Србија

ИЗНЕНАДИО СВЕ! Вучић по други пут постао студент!

Не бисте веровали колико сам срећан што после много година крећем у остварење дечачких снова – поручио је председник Србије

На свом инстаграм профилу председник Александар Вучић објавио је да је постао нови студент Високе спортске школе струковних студија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– По други пут у животу сам постао студент, овога пута – Високе спортске школе струковних студија, у жељи да постанем кошаркашки тренер за клинце – стоји у објави на Инстаграму.

Не бисте веровали колико сам срећан што после много година крећем у остварење дечачких снова – додао је председник Србије.

Он је недавно, у једном интервјуу открио по први пут да има намеру да постане кошаркашки тренер.

– Не постоји ништа лепше него кад суботу и недељу проведете с младим играчима, с неком децом коју нешто можете да научите. Али за то морам да упишем Вишу тренерску па ми је то план у наредном периоду. Можете да пратите и како ћу да полажем испите. Само су ми сад рекли да ту има неких проблема, другачије је то него што је раније било. Нешто тог типа бих да упишем, па ако то успем, можда једног дана остварим свој сан – рекао је тада председник Вучић.

Извор: Телеграф.рс