Србија

МАРИЈА ИЗ БЕОГРАДА ОТКРИВА СИМПТОМЕ КОРОНЕ ПО ДАНИМА: Прво сам имала температуру, а 3. дана догодило се нешто чудно

Марија Р. (30) из Београда описала је своје искуство са вирусом короне из дана у дан

Марија истиче да је, баш као и сви у њеној околини, имала благе симптоме, а све је кренуло пре 3 недеље, тачније једног петка увече када је добила температуру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

1. дан

У суботу сам се такође пробудила са температуром која је ишла до 38,3 највише. Попила сам парацетамол и било ми је добро. Није ме толико ломила и онда је брзо падала, па после опет расла до 38.

2. дан

У недељу сам се пробудила сасвим нормално, мислећи да је то прошло међутим почела је да ме ломи баш ниска темпратура и све време је била око 37,4. Јако сам се лоше осећала тај дан. Била сам ужасно слаба. С обзиром на то да је била тако ниска температура нисам попила парацетамол. Знала сам да је у питању корона вирус будући да ми је супруг већ био заражен са истим симптомима. Нисам одмах ни отишла да се тестирам. Цео дан је била таква темпратура и све већа малаксалост.

3. дан

У понедељак је темепратура престала, осећала сам се боље по том питању, али и даље ме је мучила малаксалост. Новост је био јако чудан осећај у носу. Као да је запушен, а није – нема никавог секрета.

4. дан

Следећег дана је почео да ми слаби мирис, да би увече потпуно нестао, а одмах за њим је то вече и нестало чуло укуса. Сутрадан сам отишла да се тестирам. До тада сам се већ осећала потпуно нормално, осим што нисам имала осећај за мирис и укус. Такође, у неким тренуцима у послеподневним часовима осећала сам ненормалну слабост, толику да нисам могла да седим за компјутером и радим. Све ме је болело и морала сам само да легнем и затворим очи на неко време.

Марија каже да је у наредним данима и малаксалост нестала, а кашаљ јој се ни у једном тренутку болести није јавио. Њен супруг је пак, знао понекад благо да се закашље. То је била једина разлика у њиховим симптомима.

8. дан

Већ након 4 дана од губитка, чула су почела постепено да се враћају и до тада су већ дошли позитивни резултати. Али ја сам се већ осећала много боље. Наравно, била сам у изолацији све док касније нису стигли негативни резултати – закључила је Марија.

Извор: Курир.рс/Телеграф