loading...
Србија

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА: МЛАДА УМРЛА НА СВАДБИ – Ивана поручила песму од Лукаса “Почните без мене” и ПАЛА МРТВА

Фото: pixabay.com

Све се догодило пре 12 година, а и даље се памти.

Ивана Благојевић (24) преминула је на својој свадби 28.09.2008. године у Братунцу неколико часова после венчања! Несрећна девојка заиграла је уз омиљену песму „Почните без мене” Аце Лукаса, и срушила се насред ресторана наочиглед више стотина званица! Ивана је остала на месту мртва, а лекари су утврдили да је умрла од срчаног удара!

Свадбено весеље у градићу Братунац у Републици Српској те 2008. године прерасло је у трагедију која се догодила само неколико часова након што је Ивана Благојевић, рођена Прокић, рекла „да” свом изабранику Драгу Благојевићу из Братунца.

Драго Благојевић кроз сузе казао је да још не може да се помири с чињеницом да његова Ивана није жива!

– Годинама смо се забављали и маштали о заједничком животу. Једва смо чекали свадбу, месецима се припремали. Доктори су рекли да је умрла од срчаног удара. Једноставно јој је пукло срце од превелике среће – рекао је тада Благојевић.

Млада је све време била весела и насмејана

Он додаје да је весеље почело у недељу ујутро и да је Ивана све време била весела.

– Није се жалила да има било какве тегобе. Венчали смо се прво у цркви, а потом и у општини. Онда смо дошли у халу у Братунцу, где се налази ресторан. У њему је требало да буде одржано свадбено весеље пред неколико стотина званица. Славље је почело, музика је свирала и сви су били весели. Ивана је око 18 сати устала да игра уз своју омиљену песму „Почните без мене” Аце Лукаса. Устала је и само се срушила на под! Прво смо помислили да се само онесвестила од умора. Међутим, она није давала знаке живота. Сви смо се окупили око ње, а потом је одвезли у оближњи Дом здравља. Нажалост, није јој било спаса – испричао је тада Благојевић.

Драго је наглашавао да његова покојна супруга никада није имала проблема са срцем.

Извор: Независне/Магазин Новости

loading...