Србија

НОГО ШОКИРАО СНС ЗАХТЕВИМА: Ухапсити Кризни штаб и Ану Брнабић због лажног представљања, ево кога још…

Треба све захтеве формализовати, а на првом месту ослобађање свих ухапшених, затим процесуирање одговорних лица који су тукли народ и употребљавали прекомерну силу, оних који на улице извели припаднике САЈ и ангажовали криминалце да повређују народ, говори Срђан Ного испред Скупштине.

Не смемо дозволити да Вучић формира Скупштину на основу лажних и незаконитих избора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ако народ не може да уђе у Скупштину не могу ни 250 лажних Вучићевих посланика.

Пошто од 3. јуна немамо ни Скупштину ни Владу треба да се формира техничка влада и ту морају бити лица која никад нису била у извршној власти.

Треба урадити ревизију имовине оних у власти, нема плаћања ничег осим плата и пензија и припрема за слободне узборе.

Ко не пређе 1 посто на изборима да му се забрани бављење политиком. Новинари који су део пропагандне машинерије да одговарају на суду.

Да се уведе ново кривично дело обмањивање грађана, а то је за оне политичаре који једно причају пре избора а друго раде после избора.

Типичан пример криминала је Џо багериста који је доживео од оних које је довео на власт да му униште фирму и живот.

Имали смо годину и по дана шетњи а Вучић се смејао на протесте. Сада је за пар дана уздрман више него икад за 8 година. Покушали су да нас овде натерају да седимо а он да се смеје. На силу и терор који Вучић примењује треба одговорити на исти начин.

Нико овде неће да дође да руши Вучића да доведе Ђиласа, то је будалаштина.

Тражимо хапшење и процесуирање кризног штаба јер се лажно представљају, затим Ане Брнабић која се представља као председник владе а то није.

Ови из СЗС долазе на протесте са маскама а народ се скупио јер не жели да их поново затворе у станове.

Затим на ред долази сређивање правосуђа. 80% проблема је у правосуђу. Све судије и сви тужиоци морају да лете а преко 80% мора да буде кривично процесуирано.

Погледајте колико су судије коримпиране на примеру дечка који је опсовао полицајца и рекао му да иде на Косово, добио је 60 дана затвора.

Погледајте шта скандирају људи „Косово је срце Србије“ значи нема издаје Србије, нема насељавања миграната, нема присилне вакцинације, да се реше случајеви отетих беба, да се реше случајеви мини хидроелектрана, да се реше случајеви кредита индексирани у швајцарцима.

Зато сам ухапшен и склоњен са улице да би Вучић могао да мирно преда Косово и заврши издају до краја, али Вучић не зна да ће због Косова на протесте изаћи и 80% чланова СНС као и навијачи који су патриоте и неће ићи против свога народа.

После излагања Нога разговор је наставио Бошко Обрдаовић

Шта је све речено погледајте у наставку видеа:

Извор: Wебтрибуне.рс