Србија

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ СЕ ХИТНО ОБРАТИО НАЦИЈИ! Имам само две ствари да кажем грађанима

-ДАНАС ћемо имати још већи број заражених корона вирусом- изјавио председник Србије Александар Вучић, који се налази у посети Бањалуци.

Београд и Нови Сад, то су, како каже, жатришта настала као последица протеста. -То смо знали и очекивали-рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Надам се да ћемо превазићи овај најгори период пре краја ове седмице. Очекујем и да до суботе завршимо то кашњење у сазнавању резултата тестова. Тестирамо највише, девет пута више од других у региону. А тестираћемо још- рекао је председник Србије и додао да се очекује да резултати стижу за 24 сата.

-Ми ћемо наш посао да обавимо, а остало је на људима и њиховој одговорности-рекао је Вучић и додао да има две важне вести за грађане Србије.

Прва је, како каже, та да је Србија у преговорима са једном земљом која развија вакцину против корона вируса и да се нада да ћемо ту вакцину добити пре краја ове године.

Друга ствар коју је, како каже, хтео да саопшти грађанима Србије је да нигде у свету није лака ситуација, али да је у Србији лакша него било где у Европи.

-Људи нек слободно троше новац јер им неће недостајати ни пензије ни плате-рекао је он.

Извор: Б92