Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОТКРИО СВЕ О КОРОНИ! Данас нам је најтежи дан од почекта пандемије: Ево шта нас чека

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је данас „најгори дан од почетка короне“, као и да ће се последице протеста који су се три дана уназад дешавали у главном граду, тек видети

Како је рекао, то ће се тек десити у наредних четири, пет дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Људи, дајте да сачувамо здравље, на силу власт нико неће узети. Ако мислите да ћете да доведете тајкуна једног или другог на власт, нећете – рекао је Вучић.

– Ми смо демократска земља, али је толико глупо и неодоговрно позивати људе на улицу када је оволики број заражених. Данас је убедљиво најгори дан за Србију од почетка пандемије и моја молба људима је да сачувамо здравље. Нико на силу неће преузети власт, а када прође епидемија, протестујте до миле воље – каже председник.

Истиче да се народ позива на улице сваки дан и да се онда СНС оптужује за број оболелих. Подсећа да СНС није организовао ниједан митинг, а да протести попут ових изузетно утичу на повећање броја оболелих.

– Пустили смо их да раде шта хоће, али је то толико неодговорно да немам речи. Али, ако неко хоће да убија свој народ… Мислим да одговорни људи све виде – каже Вучић.

Додаје да напади на полицију постоје само код нас, а да су лагали да се ангажују водени топови и да војска отказује послушност.

– Ја се смејем овим вестима. Читам и да је Андреј Вучић у Председништву и то су све лажи до лажи, хибридни рат бесмислицама. Излазили су са хиљаду других лажи, подметали су Слобу Робију као великог пољопривредника. И тако мисле да ће да преузму власт? Разумем фрустрације, али то нема везе са интересима Србије и здравља њених грађана – каже председник.

Напомиње да места у болницама нема, а да протести долазе на наплату након 3-4 дана.

Извор: Информер