Србија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Србија је предата мрачној групи, Вучића ће срушити… (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Новинар Теша Тешановић тврди да је породица Александра Вучића умешана у организовании криминал, од привредног криминала и рекетирања до трговине наркотика. Он је рекао да су браћа Вучић алава и да је Србија тренутно у рукама њихове мрачне криминалне групе.

Говорећи о притисцима које је доживео током свог новинарског рада он је открио да су му српске службе највише претиле због информација о Вучићевој сексуалној оријентацији и пословима Андреја Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тешановић сматра да је Вучић и даље сувише јак, али да се његов пад може очекивати у наредне три године и да ће он бити изненандан као његов долазак на власт. Он је објаснио да актуелна опозиција нема снаге да смени Вучића јер народ о њима има подједнако лоше мишљење што се и видело током недавних протеста и да је Вучић бити оборен од људи из својих редова.

Говорећи и корони и најављеној вакцини Тешановић каже да се нада да Американци неће први открити вакцину и да не би желео да прими њихову. Ипак, он каже да ће ако нека друга земља пронађе вакцину исту бити приморан да прими да би могао да путује. У емисији објашњава како тече његов живот у Београду под короном, зашто је против полицијског часа и појединих мера и како се Кина борила против вируса.

Он коментарише своје госте и теме о којима говоре, открива разлоге свађе са Јеленом Маћић која му је гостовала 12 пута у емисији, коментарише стање у медијима и својим плановима повратка у Кину.

Извор: Правда