Свет

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! У току је процес самоуништења САД: Ово је разлог

Израелски политички аналитичар Јаков Кедми указао је на фундаменталне основе америчке државности које активисти „Black Lives Matter“ (БЛМ) уништавају.

Даљи развој идеја покрета „Black Lives Matte“ (BLM) до радикалних облика поштовања права људи црне расе може довести до самоуништења Сједињених Држава тврди бивши шеф израелске обавештајне службе Натив, Јаков Кедми.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стручњак је констатовао чињеницу да непрестани немири у Сједињеним Државама, који су праћени рушењем споменика од стране присталица покрета BLM-а, уништавају темеље државности у земљи релативно кратким периодом националне историје.

„Не разумеју да уништавају темеље државе. Култура, историја је цивилизација на основу које траје било која земља“, рекао је Кедми.

Политиколог је приметио да, брисањем из историје тако угледних америчких личности као што су Марк Твен, Рузвелт и Вошингтон, у њему неће остати скоро ништа вредно што би се споменуло.

Политиколог је приметио да би, по логици активиста BLM-а, Американци требало да се ослободе и Холивуда, који је у почетку био “расистички”.

У овом случају, каже, да су у ствари црни робови дали мањи допринос развоју индустрије, науке и културе Сједињених Држава.

Као резултат, ако Американци напусте “непријатну” историју своје државе и признају објективну улогу белог становништва у њеном животу, “прилично брзо ће се земља претворити у Зимбабве.”

 

Извор: Webtribune.rs