Србија

СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ! Наредних дана у Србији тропске температуре, а ево када нас очекује шокантна промена

Ветар слаб и умерен, северни и северозападни

Републички хидрометеоролошки завод за сутра прогнозира изузетно топло време, с максималном температуром до 36 степени, због чега ће на снази бити жути и наранџасти метеоаларм.

У Србији ће сутра бити сунчано и топло, уз слаб ветар, јужни и југоисточни, најнижа температура биће од 14 до 20, а највиша од 33 до 36 степени, прогноза је РХМЗ.

Због температуре од преко 35 степени, на снази ће бити у деловима земље жути и наранџасти метеоаларм.У четвртак ће бити претежно сунчано и веома топло. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 16 до 22, а највиша од 32 до 36 степени.

Такође ће на снази бити и жути и наранџасти метеоаларм.

У петак претежно сунчано и топло. Уз локални развој облачности у планинским пределима ретка појава краткотрајног пљуска уз могућност грмљавине. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 17 до 22 °С, а највиша од 31 до 34 °С.

У суботу претежно сунчано и топло. Уз локални развој облачности у планинским пределима ретка појава краткотрајног пљуска уз могућност грмљавине. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 16 до 21 °С, а највиша од 30 до 33 °С.

Према прогнози од 2. до 6. августа биће претежно сунчано и топло, уз ретку појаву послеподневних краткотрајних пљускова и грмљавина.

Извор: Еспресо.рс / Објектив.рс