Србија

ТАТЈАНА ПРЕДОСЕТИЛА СМРТ! Тата, пусти ме, можда ми је последњи пут да идем у град, видиш да је…

Фото: Твитер принтскрин

Одлазећи из дома Гудзевих, девојка рекла да јој је то можда последњи провод

У ОПШТИНИ Кула данас је дан жалости због погибије троје младих. Породице и пријатељи опростиће се на гробљима у Кули и Црвенки Марије Ф. (17), Божидарке Ђ. (23) и Татјане Г. (15), које су у недељу око 3,30 настрадале у саобраћајној несрећи на путу Руски Крстур – Кула, враћајући се са журке у дискотеци у Оџацима. Родбина и познаници сада моле Бога да преживе Милица С. (14) и Јован В. (18), који су после удеса са тешким повредама пребачени на Институт за здравствену заштиту деце и омладине у Новом Саду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Марија ће бити сахрањена у Кули, иако смо желели да буде покопана у родном Сивцу, поред свог оца, који се обесио када је имала две године. Мајка се касније удала и добила Милицу, која је живела са баком по оцу, а кад је он умро, прешла је да живи код мајке. Марија и Милица, сестре по мајци, биле су нераздвојне – рекла нам је Миличина тетка.

Божидарка ће бити сахрањена у Црвенки, где живе њени родитељи и најстарија сестра. Друга сестра, која је такође удата, са мужем живи и води фирму за одржавање станова у Новом Саду.

– Она је и одвела Божидарку да ради код ње. Божидарка, која је самохрана мајка, са ћеркицом од три године је становала са својом трећом рођеном сестром, студенткињом, у Новом Саду. Дошла је са ћеркицом на недељу дана код родитеља у Црвенку, где је по њих, у недељу, требало да дође сестра из Новог Сада, коју је пресрела страшна вест – каже Божидаркина тетка, и кроз сузе нам говори да мајка несрећне девојке од прекјуче не престаје да запомаже.

Татја је живела на салашу између Куле и Врбаса са родитељима, братом и сестром, а похађала је средњу школу у Црвенки. Њени другови и другарице из одељења кажу да је била добар ђак и одличан другар. Отац Славко, сломљен од бола, непрекидно говори како је Тања, ко зна због чега, кад је у суботу пошла од куће, рекла да јој је то можда последњи провод.

Марија, Татјана и Милица често су заједно посећивале дискотеке у околини, а кобне вечери, отишле су на рођенданску журку у Оџаке, са пријатељем Михајлом Сабадошем (23), који је на прославу повео и своју девојку Божидарку и другара Јована. Једино је Михајло, прошао са лакшим повредама, а био је за воланом „рено мегана“, са 1,5 промила алкохола у крви. Аутомобил, у којем, како се сазнаје, нико није био везан сигурносним појасом, слетео је са пута и угасио три млада живота.

Извор: Новости