Србија

ТРАГЕДИЈА ПОТРЕСЛА СРБИЈУ! Бранка погинула наочиглед ћерке!

Бранка Јовичин (30) изгубила је контролу над „цитроеном“, слетела с пута у Белој Цркви и настрадала на месту, док је њено дете од два месеца неповређеноНаставница математике Бранка Јовичин (30) погинула је у саобраћајној несрећи у Белој Цркви, када је изгубила контролу над аутомобилом „цитроен пикасо“, слетела с пута и закуцала се у бетонски стуб. Како сазнајемо, млада жена се у тренутку несреће враћала из дома здравља са својом бебом, старом свега два месеца.

Кривудала по улици

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Трагедија се десила прекјуче око 17.20 сати у Улици Јована Поповића. Бранка, која са породицом живи у једном селу код Беле Цркве, враћала се од лекара, где је водила бебу на контролу. На срећу, беба је прошла без тежих последица – каже наш извор. Очевици су испричали да „цитроен“ није ишао брзо, али да су приметили како кривуда по улици.

Ауто је почео да шета лево-десно, као да возач нема контролу над њим. Одједном је излетео с коловоза и закуцао се у стуб – каже очевидац и наставља: – Чуо се јак ударац, изашли смо да видимо шта се дешава. Хитна помоћ је брзо стигла. Жена је нажалост била мртва, а лекари су преузели бебицу која је била на задњем седишту. Чули смо да је дете добро, а јако смо се потресли када смо схватили да је погинула наставница Бранка. Знали смо је из виђења, јер је често долазила у основну школу у Белој Цркви.

Радила у школи

Наш извор каже да се сумња да је младој мајци, која поред бебице која је преживела несрећу имала још једно мало дете, највероватније позлило за воланом. – На основу приче очевидаца и других доказа, жени се по свему судећи слошило током вожње – рекао је извор из истраге. Рођаци настрадале наставнице кажу да је она родом из Новог Сада, а да је у село крај румунске границе дошла по завршетку студија. – Ту се удала, засновала породицу и запослила се у локалној основној школи. У браку је била неколико година, са мужем је изродила довје дечице. Старије дете је прекјуче било код куће, а она је сама са бебицом отишла код доктора. Никоме није јасно шта јој се догодило. Чули смо да јој се слошило, јер је био јако тежак дан – прича уплакана рођака и додаје да је Бранкин супруг у време несреће био на послу. – Ван себе је, не може да се помири са тим да је више нема. Када су нам јавили за удес мислили смо да је нека грешка. Уместо да ужива са својом децом, она је отишла заувек. Била је дивна жена – додала је саговорница.

Извор: Курир.рс/ Јелена Ивић