Србија

УДОВИЦА С ДВОЈЕ ДЕЦЕ ЖАЛИЛА СЕ ПРЕДСЕДНИКУ: Вучић експресно реаговао

БИЉАНА Стојановић (61) обратила се председнику Александру Вучићу са молбом да јој помогне да добије 100 евра за које је, тврди, остала ускраћена иако се пријавила за исплату те државне помоћи.

У молби председнику навела је да се првог дана, 13. маја пријавила за исплату 100 евра у динарској противвредности намењених свим пунолетним грађанима који су се пријавили, да је проверила статус пријаве на сајту и прочитала да је пријава успешна и да је у обради.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стојановић је рекла да је после 5. јуна када је видела да јој новац није уплаћен и када је и накнадно проверила статус пријаве на сајту била изненађена да нема података о физичком лицу што значи као да пријава није ни упућена.

Упутила је, каже, и рекламацију и добила одговор да пријава није нађена.

Стојковић је у молби навела да је удовица, да живи са двоје деце, да би јој 100 евра много значило, те да сматра да је ово што јој се десило неправда.

Након што је примљена њена молба мејлом, Генерални секретаријат председника Србије је затражио од Стојковић све неопходне податке, укључујући адресу и место становања, као и број телефона.

Извор: Танјуг