Свет

ВЕЛИКА ТУГА! Познати глумац (41) преминуо од короне! Свет у сузама!

Његова супруга, Аманда Клотс, објавила је на Инстаграму потресан пост о смрти супруга са којим има једногодишњег сина Елвиса

Амерички глумац Ник Кордеро (41) преминуо је од последица заражавања корона вирусом након 94 дана борбе за живот у болници у Њујорку.

Кордеро је од априла био у веома лошем стању. Нога му је била ампутирана услед компликација због корона вируса.

Његова супруга, Аманда Клотс, објавила је на Инстаграму потресан пост о смрти супруга са којим има једногодишњег сина Елвиса.

– Бог има још једног анђела на небу. Мој најдражи је јутрос преминуо. Срце ми је сломљено и не могу да замислим живот без његове светлости. Хвала његовим љубазним, мудрим лекарима пуним разумевања. Данас, док је умирао, молили смо се и певали његову омиљену песму, ‘Live your life’. Борио се као лав. Воллим те заувек, мој слатки човече – написала је ожалошћена супруга глумца

Кордеро је још у марту смештен на интензивну негу, са упалом плућа. Глумцу су током терапије давали лекове за проређивање крви, али су они изазвали бројне компликације. Када су га скинули са тих лекова, добио је унутрашње крварење и крвни угрушак у нози. Због тога су лекари одлучили да му ампутирају ногу у априлу.

Кордеро је био звезда многих представа на Бродвеју, и био је номинован за престижну награду Тони више пута.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Еспресо.рс