Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО ИЗ ПАРИЗА: Ево шта је поручио…

Насилници нису нанели велику штету, биће поражени и похапшени, поручио је председник Србије Александар Вучић из Париза, коментаришући протест у Београду.

Вучић је рекао да грађани не треба да се превише секирају и да брину због догађаја у Београду, нити због исхода тих догађаја.

„Исход је јасан и недвосмислен. Насилници ће бити поражени, добар део похапшен и мораће да одговарају за све што су починили, у то нема сумње“, навео је Вучић.Вучић је за телевизију Пинк истакао да су у претходна три дана „све маске пале“.

„Можете да обмањујете некога један дан, али онда смо видели право лице. Онда су почели да се туку између себе десничари и левичари, фашисти и антифашисти. Када је дошло до међусобне туче и обрачуна, изболи су се. Онај који је убо другог се уплашио и затражио помоћ полиције, а потом је и други, избодени, дошао до полиције, која му је помогла. То су сви они који су данима тукли полицајце, гађала свиме и свачим. Полиција је ухапсила и једног и другог, омогућила медицинску помоћ“, рекао је председник Србије.

На констатацију да се нож не носи ако се не жели насиље, Вучић је рекао да „нису ножеве носили да би лепили сличице са фудбалског Светског првенства“.

Навео је да се полиција вечерас потпуно склонила и да није могао нико нигде ни да их примети.

Вучић је рекао да је полиција деловала вечерас тек када су насилници дошли до врата Скупштине, како би заштитили државну институцију.

Извор: sputniknews.com

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јул 2020.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031