Србија

БРНАБИЋЕВА ИЗНЕНАДИЛА СВЕ! Ове политичаре никако не бих волела у свом кабинету

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да, лично, не би имала ништа против да буде премијерка и у новој влади, јер је спремна за даље изазове, али да СНС има добре кандидате и да ће, ко год буде мандатар, то бити квалитетан кандидат.

„Имамо добре кандидате у странци, постоји неколико кандадата иза којих бих стала и знам да би одлично обављали дужност“, рекла је Брнабић за ТВ Прва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање да ли се наставља сарадња са СПС-ом и да ли ће бити сарадње са СПАС-ом Александра Шапића, Брнабић је одговорила: „Не знам, не одлучујем ја“.

Упитана да ли постоји неко кога не би волела у свом кабинету, уколико би поново била премијрека, Брнабић је одговорила потврдно.

„Искрено, људски, постоје, али не би било коректно да о њима говорим, али мислим да постоје људи који нису довољно добро радили свој посао“, рекла је Брнабићева.

Она је истакла да је њена дужност да будућој влади остави план како да наставе даље.

„Завршавам неке ствари, подвлачимо црту – шта смо урадили, шта је у току и шта треба даље да се ради, што смо и урадили с програмом ‘Србија 2025’ и са три стратегије које трасирају даљи развој земље“, рекла је Брнабићева.

То су, подсећа, стратегија паметне специјализације, нова стратегија индустријског развоја и стратегија вештачке интелигенције, уз све започете и планиране пројекте.

„Ја сам мирна и задовољна оним што сам урадила и што остављам будућој влади. Да ли ћу бити ја или неко други. Биће квалитетан кандидат, свакако“, рекла је Брнабићева.

На питање да ли би, лично, имала нешто против да то буде она, одговорила је: „Не бих имала ништа против, спремна сам за даље изазове, како код било, ја ћу наставити да се борим за земљу“.

Извор: Курир.рс/ТВ Прва