Регион

ЦРНА ГОРА ОТВАРА ГРАНИЦЕ ЗА СРБИЈУ? Ово је њихова одлука, и потпуно ће вас изненадити!

Црна Гора наставља са срамотним поступањем према Србији, јер је и након нове објаве земаља чијим је држављанима дозвољен улазак, опет изостављена наша.

Национално координационо тело је одлучило да отвори границе за држављане Азербејџана, Белорусије, Канаде, Русије, Украјине и Зимбабвеа и то већ од сутра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Национално кординационо тело (НКТ), које је у Црној Гори задужено за доношење одлука везаних за рестриктивне мере, недавно је одшкринуло врата Црне Горе за српске грађане, али искључиво оне са дубљим џепом који могу да допутују приватним авионима и са доказом о негативном налазу на ПЦР тесту не старији од 72 сата.

На зеленој листи Црне Горе налазе се: Аустрија, Белгија, Бугарска, Чешка, Данска, Естонија, Финска, Француска, Грчка, Холандија, Хрватска, Ирска, Италија, Кипар, Летонија, Литванија, Луксембург, Мађарска, Малта, Немачка, Пољска, Португал, Румунија, Словачка, Словенија, Шпанија, Шведска, Алжир, Андора, Азербејџан, Барбадос, Белорусија, Брунеј, Фиџи, Филипини, Грузија, Индонезија, Исланд, Јамајка, Јапан, Јордан, Јужна Кореја, Камбоџа, Канада, Кина, Куба, Лихтенштајн, Мадагаскар, Малезија, Мароко, Маурицијус, Монголија, Мозамбик, Никарагва, Норвешка, Нови Зеланд, Папуа Нова Гвинеја, Парагвај, Русија, Сенегал, Швајцарска, Таџикистан, Тајланд, Тринидад и Тобаго, Тунис, Турска, Уједињени Арапски Емирати, Уједињено Краљевство, Украјина, Уругвај, Узбекистан, Вијетнам, Замбија и Зимбабве.

На жутој листи су Албанија, Аустралија, Босна и Херцеговина, Израел, Косово, Либан, Сејшели и Сингапур. што значи да у Црну Гору могу ући уколико имају негативан тест на корона вирус.

Извор: Ало.рс