Србија

ЂУКАНОВИЋ ИСПРОЗИВАО СРБЕ КОЈИ ЛЕТУЈУ У ХРВАТСКОЈ, БИКОВИЋ МУ ОДБРУСИО: Чико, да ли смем да…

И ове године су почетак августа обележиле бурне реакције поводом обележавања „Олује“ . Политичар и народни посланик Владимир Ђукановић Ђука није одолео да на Твитеру не каже шта „од срца жели“ онима који се пут Хрватске запуте, па макар то било и због летовања.

„Свима вама који сунчате задњице по Хрватској, од срца желим разлупан ауто и пробушене гуме, по који шамар или ногу у задњицу, надрндане конобаре који вас игноришу, најгори арсенал увреда и претњи. Све да вас буде срам колико сте безосећајни људи“, написао је Ђука на Твитеру.

Фото: Твитер принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милош Биковић се тим поводом огласио и изнео став којим недвосмислено даје на знање да одабир земље која ће се туристички посетити није у вези са нечијим родољубљем.

„Чико, да ли смем да идем у Америку? Они су нас бомбардовали? А у Немачку? Они су побили баш доста Срба. Аустрију? Мађарску? Италију? А остале земље које су нас бомбардовале? Где смем да идем? И немојте да ми желите зло, ја сам грађанин Србије, а Ви ипак посланик под заклетвом“, написао је Биковић.

У међувремену, Ђукановићев твит више није могуће отворити на Твитеру.

Извор: Блиц