Србија

ДОБРЕ ВЕСТИ! Пронађен Давид Николић за којим се трагало неколико дана

Давид (19) из села Рибаре нестао је у четвртак, 30. јула

Давид Николић (19) из сврљишког села Рибаре, који је нестао у четвртак 30. јула из свог породичног дома, пронађен је данас. Како сазнајемо, он је пронађен око 13 сати у близини села Рибаре. И што је најбитније, жив је.

У полицији су потврдили да је он пронађен.

– Можемо да потврдимо да је лице чији нам је нестанак пријављен пронађено – саопштила је Полицијска управа у Нишу.

Како сазнајемо, нешто пре 13 сати младић је откривен недалеко од свог села. Није био повређен нити било шта указује да је мимо своје воље напустио породични дом.

Његова сестра Дајана Николић казала је да је породица пресрећна што је потрага успешно окончала.

– Ништа за сада не знамо, нити где је пронађен нити где је био до сада. Ево, сви га чекамо да дође кући. Пресрећни смо, много смо пропатили ових дана – рекла је Дајан.

Она је након братовљевог нестанка објаснила да је био под психијатријском терапијом јер је патио од депресије, као и да му је непосредно пре нестанка смањена доза лекова које је пио па су му се симптоми болести вратили.

– Постао је опет нервозан и сумњичав… Тог дана када је нестао био је сам са мајком код куће, жалио јој се да га нико не разуме, да му нико не пружа подршку… Око 17 сати је изашао из куће и више се није вратио.. Од тада га тражимо, сумњамо да се крије у некој од напуштених кућа и појата.. Могуће да га је страх да изађе, да се боји да ће опет бити смештен у болницу. Много људи га тражи али за сада нема никаквих трагова – причала је пре неколико дана забринута сестра.

Извор: Телеграф.рс