Свет Спорт

ДРАМА НА ТЕНИСКОМ ТЕРЕНУ: Позната тенисерка прекинула меч због проблема са срцем !

Ово није први пут да јој се дешава

Џоана Конта, тренутно 15. тенисерка света, морала је да прекине меч против Марије Боузкове у првој рунди Лексингтон Опена, а разлог су били проблеми са срцем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Конта је после само неколико минута меча позвала доктора и помало панично проверавала пулс, пипајући вратне жиле. Касније је казала како је имала срчану аритмију.

Након неколико минута прекида наставила је меч и касније га изгубила од 48. тенисерке света са 6:4 и 6:4. Био је то иначе први меч за Конте од марта месеца.

Како је сама казала након пораза, овај проблем задесио ју је четврти пут у каријери. Поручује да је била раније на тестовима који су показали да је са њеним срцем све у реду, али да ће то учинити поново јер се не осећа нимало пријатно.

„Понекад имам срчане аритмије. Моје срце почиње убрзано да куца без разлога. Нисам се успаничила, само сам хтела да видим доктора. Одрадила сам раније све провере. Потпуно сам здрава, али овакве ствари се могу десити. Аритмија ме је пратила до отприлике резултата 4:3 у првом сету. Касније је престала и могла сам да се сконцентришем на тенис. Ово је четврти пут у каријери да ми се деси. Први пут 2017. године, онда 2018., па пре два месеца на тренингу. Не знамо зашто се то дешава. Некада је у стресним ситуацијама, некада не. Забринута сам. Одрадићу поново тестове“, казала је она.

За више спортских информација, запратите нашу Фејсбук страницу.

Извор: Ало.рс