Србија

ГОЦА ТРЖАН ОДБРУСИЛА: Видим да је народ баш срећан, што немам од чега да живим

Гоца Тржан јавно је искртиковала све оне који ликују над новонасталом тешком ситуацијом услед ванредне дистуације.

Наиме, она је недавно у интервјуу за „Блиц“ признала да због пандемије „крпи крај са крајем“, те да плаћа трошкове за две фирме, а нема унос новца, а сада је и показала зубе онима који сматрају да „естрадњаци немају право да се жале“ на конто своје зараде.

„Видим да је народ баш срећан и задовољан што естрада нема од чега да живи. Ето, бар некоме и срећу да донесемо својом несрећом…“, поручила је Гоца Тржан.

Подсетимо, она је недавно у интервјуу за „Блиц“ рекла:

– Мислим да је ова ситуација са пандемијом све погодила, а не само мене. Па је самим тим неваспитано и некултурно да само ја нешто кукам, јер радим посао који доноси врло пристојан новац и имам среће да сам инвестирала у неке друге ствари, пре свега у своје име и презиме, па надаље. Тако да још имам приходе од којих могу да живим а да не ударам главом о зид. Али је тешка ситуација изузетно и то морам да признам. Ја имам фирму, мој муж има фирму, ми морамо да плаћамо све трошкове својих фирми, а да немамо никакав унос пара, зато што нам је посао сведен на неке сасвим друге ствари. Тако да корона наравно утиче на финансије, али ја сам особа која је научила да живи подједнако добро са 100 и са 50.000 динара.

Извор: Блиц