Србија

ХОРОР У СОПОТУ! Мајка познатог хирурга извршила самоубиство! Скочила кроз прозор и пала на пролазнице!

Љиљана Иличић (72), мајка пластичног хирурга Бојана Марка Ленса, скочила је јуче кроз прозор стана, са осам метара висине, и пала на две жене које су се случајно нашле испод њеног прозора, преносе медији.

Љиљана је остала на месту мртва, док су једној пролазници пукла ребра, а друга је доживела стрес. Наш извор каже да се драма догодила јуче око девет сати у центру Сопота.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Попела се на столицу

– Љиљани је био брат у посети, али је отишао у продавницу, а она је остала са женом која је чува. Рекла је жени да иде да ориба купатило, а кад је она то учинила, ставила је столицу до прозора, попела се и скочила – каже извор и додаје: – У том тренутку испод прозора на другом спрату зграде жена је намештала цвеће, док је Л. Е. (82) застала да погледа цвеће. Цане, супруг лакше повређене Валентине, каже да се њихов кафић налази у приземљу зграде.

– Валентина је стајала и чачкала цвеће, а једна бака је пролазила туда. Одједном је жена пала између њих две и закачила их. Мојој жени није ништа физички, али се јако потресла. Скочио јој је притисак. Лекари су јој указали помоћ и она је сада код куће – каже узнемирени Цане и додаје да је бака која је стајала с његовом женом теже повређена.

– Чуо сам да је њој повређена кичма и да је пребачена у болницу – додао је. Цане каже да је Љиљана имала жену која се старала о њој, пошто јој син живи у иностранству.

Искористила је док је била сама, залетела се кроз прозор и скочила. Није гледала да ли има некога на улици и ето шта се десило. Много ми је жао, познавали смо је, али очигледно није могла више – прича саговорник и додаје:

– Дошли су ту и њен брат и братаница, а обавештен је и син, који живи и ради у иностранству. Он је диван човек и врхунски лекар, поштован је јако у нашем месту.

Комшије кажу да је Љиљана била прелепа жена, али да је у последње време била болешљива.

Прича се да је и раније покушавала да науди себи скоком у бунар. Тада су успели да је спасу, али, нажалост, изгледа да је била решена у својој намери – кажу комшије и додају да је жена која ју је чувала ван себе.

– Све време плаче, криви себе што ју је оставила саму – каже комшиница.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир, Република