Србија

ЈАВНОСТ ЗАБРИНУТА: Ово је прави разлог повлачења имунолога Срђе Јанковића!

Најпознатији имунолог и један од омиљених чланова Кризног штаба претходних месеци свакако је Срђа Јанковић. Међутим, иако смо навикли да га стално виђамо по различитим емисијама и конференцијама за медије, познатог лекара из Тиршове нема недељама и сви су се сада већ озбиљно забринули.

Доктор Јанковић је од марта месеца на првој линији фронта и сви га знамо као непоколебљивог у својим ставовима, па је тако као пример другима одлучио да у сваком гостовању носи маску. Зато су се сви зачудили што га извесно време нема на телевизијским екранима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његово последње појављивање било је пре тачно месец дана на једној конференцији за медије у Палати Србија. Нашој јавности мало треба да се крене са спекулацијама и ковањем завера о лошим односима са неким од колега. Ипак, истина је крајње једноставна.

Да не бисмо много лутали око тога шта се догодило са познатим имунологом, ми смо га контактирали са питањем шта се догодило? И где је нестао!

– Постоји разлог што ме нема. На годишњем сам одмору – казао је за „Блиц“ кратко доктор Јанковић.

Дакле, иако нама делује потпуно невереоватно и лекари имају право на годишњи одмор, а нарочито они који су у исцрпљујућој броби са новим опасним вирусом већ месецима.

Извор: Блиц.рс