Србија

„ЈЕЗИВ БОЛ У ТЕЛУ, ГЛАВА КАО ДА ЋЕ ЕКСПЛОДИРАТИ!“ Исповест певачице након МЕСЕЦ дана БОРБЕ СА КОРОНОМ

Апелује да се сви пазе и носе маске…

Певачица Јелена Костов након месец и по дана излечила се од коронавируса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена је недавно урадила четврти тест на корону и он је коначно показао негативан резултат.

– Ово је стварно било превише. Сваки пут када сам се надала да ће резултати бити негативан он је био позитиван. Сада сам коначно пресрећна – рекла је Јелена за домаће медије, па додала:

– Боље се осећам, сад је скроз друга прича у односу на све. Сваким даном сам била све боље и боље. Сви су били у чуду и ја. Код мене је то дуго трајало. Свесна сам где сам се заразила, али ја сам особа која много води рачуна. Штитила сам се на све могуће начине и нисам наступала, али ето десило се – открива певачица.

View this post on Instagram

I zima i proleće.. Sve u jednom danu… #golija

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Јелена се заразила короном још у јуну, а недавно је открила да је прошла кроз прави пакао.

– Имала сам ужасан и језив бол у целом телу, главобоља од које мислиш да ће ти експлодирати глава, ту неку немоћ. Најгора су ми била прва три дана, али сав тај опоравак је ишао споро. Сад свима причам само да се пазе, чини ми се да људи нису схватили озбиљност ове ситуације. У први мах нисам хтела да причам да сам заражена јер никог нисам довела у ту опасност да им пренесем вирус, јер сам била у самоизолацији. Знам да нисам никога довела у опасност и зато нисам хтела да ширим панику. Стално сам апеловала носите маске и чувајте се јер је вирус баш опасан. Сада сам се огласила јер ипак имам утицаја, бавим се јавним послом. Апелујем и овим путем да се сви пазе и памет у главу – закључила је Јелена.

Извор: srbijadanas.com/Ало