Србија

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА! Очух ме је ошамарио и отерао на задње седиште! Плакала сам и вриштала, али нико није могао да ме чује!

МИЛЕНКО Н. (30) из Бановог Поља ухапшен је у недељу у зору, због сумње да је претходне вечери, у свом аутомобилу, силовао 12-годишњу пасторку.

Ово се догодило на ливади између њиховог села и оближњег Богатића, када су пошли на ноћно купање на топле изворе, а девојчица је успела да побегне и претрчи пут до куће дуг три километра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојчица је испричала да је очух, када су кренули „на бању“, ошамарио и приморао да пређе на задње седиште, где се десио ужасан чин. Аутомобил је закључао, али како је био алкохолисан, убрзо је заспао па је дете некако успело да се искраде.

– Ударио ми је шамар, плакала сам и вриштала, али нико није могао да ме чује – испричала је девојчица новинарима.

– Били смо у пољу поред пута… Побегла сам из аута и звала мајку на мобилни да јој кажем, а онда сам потрчала према кући по мраку. Шта сам друго могла…

Мајка Сузана каже да је занемела након оваквог ћеркиног позива. Само је позвала пријатеље – породицу Радоњић из суседног села Совљака, а и полиција је стигла мало касније.

 

 

 

 

Извор: Новости.рс