Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО ЧУВЕНОГ ПРОРОКА: Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће опет марширати војска

Алојз Ирлмајер је прорекао да ће 2020. године почети Трећи светски рат на мировној конференцији.

Ирлмајер је рођен 1894. године у Бајерну, а важио је за једног од најпоузданијих пророка који је највећи део живота тражио нестале особе. Био је велики верник и пророк.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Предвидео је оба светска рата, као и своју смрт, а пре него што је умро јула 1959. године рекао је: „Драго ми је што ћу умрети и нећу доживети оно што видим“. Верује се да је отрован, а сва његова пророчанства је сакупио у књигу Конрад Адлмајер.

Тајна броја 889

Баварац је најавио да ће велики рат почети са две осмице и завршити са три деветке. Трајаће три дана, три недеље или три месеца. Многи су претпостављали да је требао да почне 18. августа 2019. године и да траје до 9. септембра 2019, године.

Трећи светски рат почиње кишне ноћи 2020. године.

Занимљиво је да је Ирлмајер за ову 2020. године предвидео почетак Трећег светског рата:

„Трећи светски рат ће почети, а биће кишна ноћ и сви ће видети знак на небу. Биће родна година. Повод ће бити убиство важног човека у Југославији или Чехословачкој.“

Предвидео је атентат тројице политичара, једног црног и двојице белих.

Тачније, предвидео је атентат тројице важних људи: једног мањег црног и двојице белих људи. Кључна особа која ће започети рат доћи ће са истока, па су многи претпостављали да мисли на Садама Хусеина, али он је умро 2006. те од тога нема ништа. Међутим, конкретно је предвидео да ће рат почети на некој мировној конференцији која ће имати везе са Балканом.

„Војске ће марширати кроз Београд и доћи до Италије. Чудне машине ће као муња напредовати обалом Дунава преко Немачке, без најаве. Људи ће трчати у паници према западу, путеви ће бити блокирани, а од града Франкфурта неће много остати…“

Наступиће тродневни рат, избеглице ће прећи Дунав…

После убиства високог званичника, САД ће објавити рат Русији, а руска војска ће преко ноћи, без упозорења, напасти Америку.

– Наступиће тродневни мрак. Не излазите из кућа, покријте прозоре, храну држите затворену. Три града ће бити под морем. Избеглице ће прелазити Дунав. Папа ће побећи из Ватикана. Три армије ће се борити.

Многи тумаче његове речи тако што ће „беспилотне летелице бацати бактериолошко-хемијске ратне агенсе“.

– Сви ће позивати на мир. Одједном ће доћи до рата на Блиском истоку, велике поморске снаге суочиће се са непријатељем на Медитерану, а ситуација ће бити напета.

Жути змај ће направити инвазију на Аљаску и Канаду биће уништен златни град

Ово пророчанство би могло да се односи на затегнуте односе у Сирији. Видовњак је рекао и ово: „Освета ће убрзо стићи преко велике воде. Међутим, жути змај извршиће инвазију на Аљаску и на Канаду истовремено, али неће далеко стићи. Када златни град буде уништен, рат ће почети.“

Многи су веривали да је „златни град“ Праг, али то може да се односи и на неку другу метрополу са златним куполама.

Смрт ће се протезати од Црног мора до Балтика, Русија ће прекинути све везе са пријатељима!
– Смрт ће се протезати од Црног мора све до Балтика. Нико неће моћи да је заустави. Ни трава неће расти у тој области, људи ће бити мртви, а Русија ће прекинути све везе са пријатељима.

Немири у Паризу

Баварски пророк је најавио немире у Паризу речима: „Прво ће се град са гвозденом кулом запалити и побунити са младима.“

– Видим три копља која лете невероватном брзином. Циљ је Немачка, а копља су руска. То је сила која је незаустављива и која напредује и дању и ноћу.

Рат ће коштати више него претходна два заједно, али после следи мирно и срећно време.

Ирлмајер био опседнут предвиђањем великих сукоба, али добра вест је да је предвидео да ће рат трајати кратко. Он каже да ће рат коштати више живота него два претходна заједно. Ко га преживи, имаће „мирно и срећно време“.

Извор: magazin.novosti