Свет

КОНАЧНО ОТКРИЛИ: Лоше нам се ПИШЕ, ако ТРАМП изгуби на ИЗБОРИМА!

Фото: Јутјуб принтскрин

Потпредседник САД Мајк Пенс изјавио је данас да би победа кандидата Демократске странке Џоа Бајдена на новембарским председничким изборима земљи донела економски слом и даље грађанске немире на улицама

Како наводи Ројтерс, републиканац Пенс је тиме узвратио на оштре критике које су на рачун актуелног председника Доналда Трампа изречене на националној конвенцији демократа, на којој је Бајден јуче и званично постао њихов председнички кандидат.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Демократе нуде визију ове земље којом би наша економија била срушена и којом би била промовисана врста политике која би довела до даљег насиља на нашим улицама – изјавио је Пенс у једном од неколико интервјуа које ће емитовати Трампу наклоњена медијска кућа Фокс њуз.

Трамп, који, према многим предизборним анкетама, по подршци у јавности заостаје за Бајденом, настоји да обезбеди други председнички мандат у ситуацији када су САД суочене са економском кризом и великим порастом броја незапослених.

Такве прилике су, како тврде демократе, резултат Трамповог неуспелог одговора на пандемију корона вируса, која је у САД однела више од 170.000 живота.

Извор: Информер.рс