Србија

ЛАВ ПАЈКИЋ СКРХАН ЗБОГ МАЈЧИНЕ СМРТИ, ДРХТИ МУ ГЛАС ОД БОЛА: Много ми је тешко, не могу да дођем себи

Син Исидоре Бјелице, Лав Пајкић, објавио је на Инстаграм фотографију са преминулом мајком, а сада се и огласио.

Наиме, Лаву је дрхтао глас и није могао дуго да говори о смрти мајке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Много ми је тешко, не могу да дођем себи. Дајте ми само мало времена, јавићу се. Морам да се посветим породици“, рекао је Пајкић док му је глас подрхтавао.

Пре тога Лаву су на друштвеним мрежама изјавили саучешће.

У једном од последњих интервјуа, о свом сину Лаву и његовом позиву да се бави телевизијом и политком Исидора је говорила овако:

„Ја сам потпуно фасцинирана. Он то ради са својим тимом пријатеља. Фасцинирана сам што има толику гледаност и што је на неки начин ударио на табуе малограђанштвине! Једном сам га питала зашто стално прозиваш овога, а он каже: Па ложи се! (смех) Ни мене тата није гњавио, као јавна личност, да не смем да правим шале на рачун његових пријатеља када сам ја водила емисије. Људи који немају хумор у себи, треба да се лече. Ја сам увек добро подносила шале на свој рачун. Ја мислим да је то неки младалачки бунт! Ми смо увек били настројени уметности у породици, никада политика. Он је мени рекао: „Мама, то је моје опредељење, мене то интересује!“ Човек треба да се учи на томе да његова деца не могу да имају исте ставове као родитељи. Мени је то заиста занимљиво што њега занима политика.“

Извор: Курир.рс/К.Ђ/Информер/Пинк