Србија

МАЈКА СА СИНОМ (3) ПАЛА СА ШЕСТОГ СПРАТА! Ево шта се заправо десило у Лазаревцу! Пролазници открили: Њено тело је било скроз…

Александра Е. је настрадала док је њен синчић Т. Т. тешко повређен када су пали са терасе . Полиција сумња да је жена намерно са дечаком у наручју скочила, док њени рођаци тврде да се она бацила за сином, који је случајно пао

Александра Е. (29) из Лазаревца настрадала је, док је њен син Т. Т. (3) тешко повређен када су у петак пали са шестог спрата зграде у којој су живели. Полиција сумња да је несрећна жена највероватније у тренутку нервног растројства намерно скочила са дечаком у наручју, али Александрина родбина, с друге стране, тврди да је дете случајно пало са терасе и да се онда она бацила за њим.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стравична трагедија догодила се око девет часова ујутру у Карађорђевој улици у центру Лазаревца. Према речима извора блиског истрази, Александра Е. је у стању нервног растројства узела дете у наручје изашла на терасу и са њим скочила са шестог спрата.

Пролазници звали помоћ

Језиву сцену први су приметили пролазници, који су одмах позвали полицију и Хитну помоћ.

– Александра је на месту настрадала и њено тело је било скроз изломљено. Дечак је давао знаке живота. Малишана је највероватније спасило то што је остао у мајчином наручју, па му је Александра тако својим телом ублажила удар – објашњава наш саговорник.

Он додаје да је дечак хитно превезен у Ургентни центар, где је одмах по пријему и оперисан.

– Његов живот је у опасности због бројних прелома по глави и телу. Лекари прате његово стање из минута у минут и дају све од себе да дечак преживи – казали су у Ургентном центру.

У међувремену полиција је отишла до стана где је Александра живела са породицом.

– Патрола је покушала да уђе, али су врата била закључана. Почели су да лупају, а пошто нико није одговарао, провалили су унутра. Шокирани полицајци су видели да у соби спава Александрин муж Никола Т. (39). Морали су да га пробуде како би му објаснили шта се догодило. Све време су га спречавали да изађе на терасу како не би угледао тело своје супруге и евентуално покушао и сам да скочи – наводи наш извор.

Никола Т. је полицајцима испричао да је рано ујутру дошао са посла, да су Александра и син спавали и да је све било у реду.

– Казао је да не зна зашто би Александра урадила овако нешто. Након неколико сати од трагедије Никола је у пратњи два полицајца одведен у полицијску станицу – каже наш саговорник.

Није намерно скочила

Александрина родбина, с друге стране, искључује могућност да је она намерно са дететом скочила и одбацује тврдње да је она имала психичке проблеме.

– Ја сам одрастао са њом. Није никаквих психичких проблема никад имала. Није имала ни проблема у браку. Не верујем да је извршила самоубиство јер је јако желела то дете. Сумњамо да је дечак пао са терасе и да је она скочила за њим – прича Павле Цветковић, Александрин рођак.

Биљана, тетка настрадале жене, коју смо такође затекли на месту трагедије, каже да би она по детету приметила да је било неких проблема браку Александре и Николе.

– Видело би се то по понашању. Они су дивни родитељи, увек посвећени том лепом дечаку, кога су тако жарко желели. Какве црне психичке сметње и те глупости. И Александра и Никола су побожни, веровали су у Бога. Када сам чула шта се десило, умало нисам пала у несвест – испричала је Биљана.

Према речима комшија ове породице, они су се у Лазаревац доселили пре годину дана.

– Тај стан у ком су живели Александра је наследила од свог деде. Мало су га адаптирали и почели ту да живе као и свака нормална породица. Александра је студирала дефектологију јер је хтела да помаже деци са посебним потребама – прича један од комшија и додаје:

– Чуо сам да је као мала преживела породичну трагедију јер јој је отац умро од коришћења наркотика. То се догодило пре 25 година, а тај човек је наводно био први регистровани наркоман у Лазаревцу који је умро од дроге. И Александра и Никола били су блиски цркви. Никола ради као возач и развози вернике по манастирима по Србији.

 

 

 

 

Извор: Информер.рс

Ознаке