СРБИЈА ЈАВЉА

НАЈНОВИЈЕ САЗНАЊЕ: Због непоштовања мера, ИНСПЕКЦИЈА ЗАТВОРИЛА КАФИЋЕ !

Инспекција ће наставити да врши строге контроле све док се епидемиолошка ситуација у овој општини не стабилизује.

Републичка санитарна инспекција извршила је контролу угоститељских и трговинских објеката у општини Ивањица и након утврђених неправилности санкционисала рад свих који се нису придржавли прописаних епидемиолошких мера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Инспекција је одрадила свој посао и затворила локале у којима гости, као и особље нису носили маске, као и оне у којима је број посетилаца био већи од дозвољеног. Борба са корона вирусом и даље траје и само уз одговорно понашање свих грађана моћи ћемо да изађемо као победници. Тренутна епидемиолошка ситуације је за нијансу боља, али то не значи да сви треба да се опусте – изјавио је командант Штаба за ванредне ситуације у Ивањици, Зоран Лазовић.

Инспекција ће наставити да врши строге контроле све док се епидемиолошка ситуација у овој општини не стабилизује.

Иако је Ивањица до пре само неколико дана била једно од жаришта корона вируса у Моравичком округу, није изостало организовање весеља у приватној режији, што може бити нова потенцијална опасност у даљем току епидемије.

– Добили смо информацију да је у селу Придворица организована прослава рођендана, од сад ћемо више пажње посветити и проверавању тог терена – нагласио је Лазовић.

Извор: Srbijadanas.com