Србија

НЕСТОРОВИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Ево чиме можемо победити КОРОНУ ! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Познати пулмолог Бранимир Несторовић поново је изненадио потезом. Најновије фотографије које је Мирјана Домоњи, председница Еколошког покрета општине Стара Пазова Еко Сан, објавила на свом Фејсбук профилу одјекнуле су друштвеним мрежама

Наиме, на њима видимо др Несторовића, а испред њега такозвану “биопирамиду оргонит”, за коју Домоњи тврди да служи као превенција од многих болести, па и од тренутно актуелне короне.

– Жеља да своје и искуство својих пријатеља и сарадника у вези с коришћењем оргонита пренесем онима који то желе да чују и примене као превентиву за своје здравље, као и отклањање последица већ насталих болести, што подразумева сва канцерозна обољења, као и најновија ковид обољења одвела ме је код познатог и цењеног професора и доктора Бранимира Несторовића – објавила је Домоњи.

– Боље спречити него лечити! Биопирамида Еко Сан оргонит делује у простору од 500 квадратних метара, штити од штетног зрачења и коронавируса – навела је она уз број телефона на који се овај “лек за све” може поручити.

Из свега овога, дало би се закључити да и др Несторовић подржава употребу ове необичне лековите пирамиде, мада ће се сигурно и сам доктор тим поводом изјаснити. Нарочито ако имамо у виду да је цео случај поприлично привукао пажњу.

Шта су оргонити?
Оргонити су познати још одавно, а њиховим творцем се сматра научник Вилхелм Рајх (1897-1957). Он је био психоаналитичар и научник који је увео радикалне методе у психијатријском лечењу. Јеврејин по пореклу бежи из Немачке пред нацистима у Сједињење Америчке Државе 1939. године како би могао несметано да настави свој рад на оргонској енергији.

Оргон представља животну енергију. То је “стварна, физичка енергија која нас окружује и исијава из свих живих бића, као и из свих неорганских материјала”. Оргонити су специјални уређаји који су направљени од металне струготине, смоле и кристала кварца. Служе да прикупљају негативну оргонску енергију која је најчешће продукт електричних уређаја, трансформишу је и са своје горње стране емитују оргонску енергију која је, како кажу, корисна и лековита.

Извор: Информер.рс