Србија

Ово је потресна исповест човека који је видео несрећу у ЛАЈКОВЦУ!

Трагедија се догодила данас око 12.30 на прузи Београд – Бар у Лајковцу

Девојка која је данас изгубила живот на прузи Београд – Бар у Лајковцу, кретала се поред шина, а не по шинама, тврди један очевидац стравичне несреће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Она је ишла са једне стране пруге, није ишла између шина у правцу Ваљева. Ја сам мислио да ће прећи на прелаз преко пруге, међутим она је наставила да иде уз пругу даље право – прича очевидац Божидар Борковић.

Како је очевидац Божидар, који иначе живи у близини рекао, неколико минута након што је видео девојку како хода, чуо је и воз.

– Када сам чуо воз, у моменту сам помислио „баш је опасно, може воз да је удари, а нико не може да је спасе“ – каже Божидар.

Када је воз ударио девојку, она се нашла тачно између шина. Очевидац каже да девојка није имала слушалице на ушима и само ишла право. Како процењује Божидар девојка је имала око 25 година.

Подсетимо, трагедија се догодила данас око 12.30 на прузи Београд – Бар у Лајковцу. По речима очевидаца до несреће је дошло када се девојка кретала из правца Лајковца ка Ваљеву, а воз је директно ударио ка њој, при чему је она на лицу места преминула.

Извор: Srbijadanas.com