loading...
Свет

ПОСЛАНИЦА ШОКИРАЛА СВЕТ! Билу Гејтсу судити за злочине против човечности, спремио је геноцид на планети!

Наставља се теорија о томе да је први човек “Мајкрософта” главни кривац за актуелну ситуацију у свету.

Посланица Сара Кунијал одржала је говор у италијанском парламенту који је брзо нашао места на насловницама медија на “чизми”, нешто касније и планетарних.

– Све то да би се задовољио апетит финансијског капитализма, што најбоље видимо код СЗО чији је главни финансијер “филантроп” Бил Гејтс. То сада сви знамо. Он је 2018. предвидео пандемију, која је у октобру 2019. симулирана на “Евент-201” у договору са пријатељима у Давосу. И већ деценијама ради на депопулацији и диктаторским плановима, са циљем да добије контролу над пољопривредом, технологијом и енергијом – истакла је италијанска посланица и наставила у даху цитатом била Гејтса

Ако урадимо добар посао са вакцинама, здравственом негом и репродуктивно-здравственим службама, можемо смањити број људи у свету за 10-15 одсто.

Сара Кунијал је наставила да напада оснивача Мајкрософта по истом основу:

– Захваљујући вакцинама које прави, успео је да стерилише милионе жена у Африци, узроковао је полио епидемију која је парализовала 500.000 деце у Индији, и дан данас, Гејтс са ДТП вакцином узрокује више смрти од саме болести, и исто ради са стерилизационим ГМО. И све то док већ размишља о дистрибуцији квантум тетоваже за препознавање вакцинације и мРНК вакцини као инструменту за репрограмирање нашег имуног система. Треба му судити за геноцид – додала је Кунијал.

Извор: Ало.рс

loading...