Регион

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ОЦА ЧИЈИ ЈЕ СИН ИЗНЕНАДА УМРО НА ПЛАЖИ!

Дечак Н.М. (13) из Какња преминуо је пре два дана у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици Машић претворили су се у најгори пакао. Несрећа се догодила на једној од плажа у делу Неума који се назива Сурдуп.

Отац дечака Елзудин Машић испричао је шта је доживео.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Син се купао. Све је било у реду. Ја сам био на плажи. Изашао је из воде и седео, гледао око себе. Питао сам га јеси ли добро, само је благо разгледао око себе“, препричава велику трагедију Машић. Каже да је мислио како је дечак уморан од пливања.

„Само се срушио. Ја сам га узео у наручје, давао му вештачко дисање. Сви људи су се окупили на плажи и звали Хитну. Све је учињено да му се спаси живот. Чак је на плажи био и доктор из Тузле. И он је покушао анимирати моје дете“, кроз плач је рекао Елзудин.

Нажалост, детету није било спаса.

„Срце му је стало. Умро ми је на рукама“, рекао је дечаков отац.

Елзудин је на Фејсбуку написао и потресан статус.

„Како да дочекујем јутра без тебе, бебо моја? Не знам како ћу ово да издржим, али морам ради твоје сестрице. А и ти, злато моје, пази на њу као што си и до сада, јер си је чувао као кап воде на длану. Волимо те, отишао си нам прерано, али је тако морало бити. Све што смо планирали за тебе, све је нестало у једној секунди. Животе мој, да ти драги Аллах подари све лепоте џенетске“, написао је Елзудин.

Извор: Курир.рс/Avaz.ba