Издвајамо Православље

ПРОРОЧАНСТВО ОЦА ТАДЕЈА: Безбожничка власт ће изазвати грађански рат у ЦГ, Београд разрушен а Косово…

Фото: Јутјуб

Старац Тадеј Витовнички, свети српски пророк, испосник и велики боговидац, који се упокојио 2004. године, оставио је за собом многа пророчанства о Србима, Црној Гори, Косову и догађајима који ће се ускоро збити.

Ево најинтересантнијих делова:

КОСОВО

Једанаест година пре једностраног проглашења независности Косова, отац Тадеј је рекао: “Албанци на Косову ће прогласити независност. Али, то ће бити противправно. Једног дана, после великих страдања у које ће упасти Србија и читав српски народ, због једног дела народа, ипак ће доћи до уједињења највећег дела Срба. И Америка и Запад ће Србе поновно гонити. Ипак, после великих српских страдања (ово је говорио после 1999.), изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби, за веома кратко време ослободити своју духовну колевку”.

ЦРНА ГОРА

Осим што је говорио да ће се Црна Гора отцепити објашњавао је и да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори и да ће безбожна власт ударити и на српску цркву. Неки грађани који су наводно имали директан сусрет са оцем Тадејом кажу да им је рекао да ће у Црној Гори у једном тренутку почети грађански рат, а на крају и рат са Албанцима. Једном човеку из Никшића који је стално ишао код старца Тадеја рекао је да не купује стан у Никшићу, јер још није право време, и да Црна Гора ускоро постаје независна те да ће за Србе бити веома тешко. Ипак, опет је рекао да ће Срби на крају, после великих страдања победити, али да ће цена победе бити веома велика. Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори и Митрополију на Цетињу.

На крају, како је говорио старац Тадеј, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће на крају поново ући у састав јединствене српске државе. Чак је говорио да ће и мошти Светог Василија Острошког једно време морати да буду пребачене из Острога на сигурније место, пише у тексту на погледи.рс.

АМЕРИКА

Тадеј је говорио и да ће Америка ускоро пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и НАТО-а, Срби бити већинско становништво на Косову, јер ће се НАТО повући са Косова. Што је трагично, рекао је да ће Срби да се врате богу тек после жестоког страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије. Говорио је да ће и Војводина да крене путем сепаратизма, и да ће у Војводини и Београду бити најтеже, а најсигурније у Централној Србији. Што се тиче Срба у Републици Српској, старац је рекао да ће се и они на крају придружити уједињеној српској држави.

РУСИ

Тадеј је наводно много волео Русе и говорио је да они имају велики дар покајања каквог код Срба ретко има. Говорио је да се треба стално молити, бити смирен и добар, волети ближње, бити послушан родитељима и у мислима. Први духовник у манастиру му је био Рус који се звао Амвросије, у манастиру Миљково крај Мораве. Биће много опасно, а у једном тренутку доћи ће до скоро тоталног краха Србије.

УЛАГАЊЕ И ФИНАНСИЈЕ

Свети старац је наводно говорио да треба улагати у некретнине, у куповину земље и објеката у Србији, пре свега Централној. Поготово је говорио да се избегава куповина кућа у Војводини и Београду, а ако већ неко хоће да купи кућу или стан у Београду да то не буде у центру, већ мало ка периферији.

Старац Гаврило је то објаснио овако: Пола Београда биће поплављено, а пола ће се урушити само од себе јер је поткопан некаквим тунелима. А и друга ће га невоља снаћи. Људи неће смети ни улицом слободно шетати.

Кад су га питали: Зашто оче? “Не знам” – рекао је, “само видим колоне људи како излазе из Београда, немојте тамо ићи и будућност почињати, мораћете бежати из њега”. Саветовао је свим гастабајтерима да улажу у некретнине у Централној Србији и да не држе новац у банкама, јер ће им то преко ноћи пропасти, кад на берзама дође до хаоса.

 

Извор: Ало/Н.С.