Свет

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Једна велика сила ће нестати у потопу који ускоро долази! Ево о чему је реч!

С обзиром на чињеницу да се број страшних природних катастрофа повећава сваке године, речи које је изговорио Палестинац Зијад Силвади добијају све већу пажњу

Многи називају Зијада палестинским Нострадамусом, јер се његова предвиђања остварују с невероватном тачношћу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Управо је он предвидео страшан сценарио за Сједињене Државе. Према његовим предвиђањима, у скорој будуцěности Сједињене Државе треба да очекују велику катастрофу.

Он је рекао да ће Сједињене Државе у врло блиској будућности једноставно потонути.

Чињеница је да Зијад предвиђа снажни цунами. Након што овај разарајући цунами погоди САД, од земље нецěе остати практично ништа.

Чињеница је да ће се таква Божја казна догодити због начина на који су Американци поступали према староседеоцима земље, као и због бомби бачених на јапанске градове. Све ово ће довести до Божје казне, јер за сва своја дела на крају морате да одговарате.

Поред предвиђања Зијада, многи се сећају речи пророка Едгара Кејсија који је такође имао предвиђања за Сједињене Државе.

Он је такође говорио о стравичним катаклизмама које би требало да се догоде у првој половини 21. века. Према тим пророчанствима, од америчког континента неће остати готово ништа. Већина копна биће потопљена након снажних земљотреса, урагана и цунамија.

Готово сви познати пророци и видовњаци својевремено су говорили о судбини Сједињених Држава.

Нострадамус је рекао да ће се земља суочити са стравичним катастрофама. Ванга је рекла да након што црни председник дође на власт, земља неће дуго опстати.

Остали пророци говорили су о томе да ће у Америци бити 44 председника. Конкретно, слично предвиђање направио је Рано Неро, под надимком „Црни паук“. Изнео је многа предвиђања, од којих се већина одавно остварила. Велики пророк Џуна такође је говорила о нестанку Сједињених Држава.

Пророчанства свих ових великих видовњака направљена су у различито време и разликују се у детаљима, али сви кажу да ће Сједињене Државе бити уништене у врло блиској будућности.

Стога би људи који живе на америчком континенту требало да буду што обазривији и да се надају да се неће баш сва пророчанства остварити.

Извор: Webtribune