loading...
Србија

ШОКАНТНИ ПРЕОКРЕТ! Сви су мислили да се Александар утопио у језеру! Жена открила: Неколико младића је из џипа бацило тело?

Тело Александра П. (19) из села Лукомир код Житорађе, који је нестао у недељу по подне, нађено је у уторак ујутру око 6.30 у Бубличком језеру, а полиција сумња да је реч о убиству.

Виши јавни тужилац у Прокупљу наложио је и обдукцију, како би се утврдио тачан узрок смрти, а како незванично сазнају Новости, више особа је саслушано ради прикупљања информација о нестанку и смрти младића.

Тело, које је испливало из воде, приметили су рођаци Александра П., који су више од 24 сата били на језеру и трагали за њим.

Према једној врзији, несрећни младић је најпре убијен, а затим бачен у воду. Наводно, једна старија жена је видела како неколико младића из џипа баца у језеро његово тело.

Александар је, како смо већ писали, у недељу са друштвом дошао на језеро. У поподневним часовима, пријављено је да га нема, па је обавештена полиција, која је заједно са члановима његове породице покушавала да га пронађе.

– Обдукција ће показати који је узрок смрти младића, а истрага је у току – казали су за Новости у Тужилаштву.

Познаници Александрове породице у Лукомиру и Житорађи за младића имају само речи хвале. Кажу да је био вредан и мирољубив. Поред родитеља, имао је и млађу сестру, која, како кажу, не престаје да плаче за братом од када је сазнала за његову смрт.

Извор: Блиц.рс

loading...