Свет Србија

СРПСКИ ТИНЕЈЏЕРИ НАПРАВИЛИ ХАОС: После пљачке куће, побегли у КАНАЛИЗАЦИЈУ!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

ДВОЈИЦА српских држављана старих 18 година ухапшени су у Барселони због пљачке једне куће у Масноу из које су однели драгоцености, а бежећи од полиције, тинејџери су аутомобилом најпре направили карамбол, а затим покушали да се сакрију у – канализацију!

Како је саопштила шпанска полиција, пљачка се догодила минулог петка око 14 часова. Жртва је позвала полицију и пријавила да јој је кућа опљачкана готово истовремено када су и комшије звале да пријаве како двојица младића искачу кроз прозор те исте куће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Агенти локалне полиције одмах су се дали у потрагу за младићима и убрзо су открили да су за воланом једног аутомобила. Возило је било врло уочљиво пошто су са лица места бежали возећи супротним смером, а зауставили су се тек када су изазвали судар. И ту потери није крај!

Тинејџери су затим склониште потражили у канализационом отвору у ком су се, према писању шпанских портала, крили сатима, све док комшије нису пријавиле да чују буку из цеви. Неколико сати касније агенти су их лоцирали, али је двојац и тада покушао да побегне, овог пута безуспешно.

Један од њих је ухапшен док је прескакао ограду куће, а други у оближњем воћњаку. Био је мокар и имао је неколико повреда које је задобио шуњајући се кроз канализационе цеви.

У међувремену, агенти су у колима пронашли накит који су однели из куће у Масноу.

Пошто су комшије раније пријавиле да је са њима била и једна жена која је успела да побегне, агенти сада интензивно трагају за њом, а двојица тинејџера пуштени су да се бране са слободе.

Извор: Блиц.рс/Новости.рс