loading...
Свет

СТРАШНО: Позната певачица доживела незгоду, ХИТНО ОПЕРИСАНА !

Јако лоше вести за певачицу..

Кејти Прајс ће ове недеље имати хитну операцију на својим сломљеним ногама након што су лекари повреду прогласили озбиљном. Певачица се повредила за време одмора у Турској и тренутно мора да носи две посебне чизме и да хода уз помоћ колица.

Процес њене операције је хитно убрзан и певачица после саме операције неће моћи да хода минимум шет недеља. Кејти Прајс је јако очајна због свог стања али се нада да ће што пре да дође до операције како би могла да крене да се опоравља.

Њен представник за медије је изјавио:

Могу да потврдим да су припреме у току како би се осигурало да следец́их неколико недеља буде све спремно за опоравку после операције.

Прошле недеље Кејти је посетила свог хирурга на клиници у западном Лондону. Након тога, Кејти је на свом Инстаграму објавила да је управо добила “разорне” вести.

Међутим, откривено је да њен опоравак може потрајати и до две године – а она можда нец́е ходати шест месеци.

Један од извора за медије је изјавио:

– Лекари кажу да нец́е моц́и да хода шест месеци. Потребна јој је велика операција стопала што је горе него што је ико схватио. Опоравак би могао да траје до две године. Чак нец́е ни ходати све до 2021. Стварно је узнемирена и не може да верује да је ово тако лосе.

Кејти је алудирала на лоше вести на Инстаграму, написавши:

– Управо сам завршила састанак са својим саветником и хирургом о ногама. После додатних претрага, вести су апсолутно погубне.

Након двочасовног састанка са консултантом, Кејти је изгледала суморно док је напуштала клинику. Објаснила је како се повреда догодила у другом посту на друштвеним медијима, називајуц́и је “глупом малом несрец́ом”.

– Трчала сам и прескочила зид, јер је била мала пречица и нисам стварно проценила висин – рекла је Кејти.

Извор: Srbijadanas.com

loading...