Свет

СТРАВИЧНЕ ТВРДЊЕ: Турска ће бити подељена на три дела а Европа ће бити заробљена …

Неки догађаји у свету присилили су грчке медије да другачије гледају и анализирају предвиђања Пајсија Атонског од пре двадесетак година.

Разлог подсећања на пророчанство био је инцидент с руским бомбардером обореним над сиријском територијом. Његова предвиђања говорила су да ће Турска напасти Русију преко Средоземног мора и да ће мислити да ће изаћи као победница, мада би то у стварности било далеко од истине и резултирало поразом Турске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Огроман број предвиђања до данас чува се у манастиру на североисточној обали Грчке. Педвиђања Пајсија су поуздана, јер су се многа, попут оних у вези са чернобиљском катастрофом, распадом СССР-а и многим другим обистинила.

У вези са тренутном ситуацијом на Блиском Истоку, он је рекао да ће цео Блиски Исток бити уништен у рату, Турска ће као држава престати да постоји и њена земља биће подељена Јерменима, Курдима и Грцима.

Такође, пре двадесет година, видовњак је говорио о фанатицима који ће, долазећи у Европу, потпуно заробити овај континент. Сада схватамо о каквим је фанатицима светац заправо говорио.

Извор: Webtribune.rs