Свет

СТРАВИЧНО! Девојку из Босне брутално претукли само зато што је била у вези са Србином!

Тинејџерка (17) пореклом из Босне и Херцеговине брутално је претучена у понедељак у француском граду Безансону где живи са породицом, зато што је побегла са младићем из Србије хришћанске вероисповести, а затим га и довела у кућу. Због бруталног пребијања ухапшени су њени родитељи, тетка и теча.

Главни актери скандала о ком данима бруји француска јавност су седамнаестогодишња тинејџерка пореклом из БиХ и двадесетогодишњи Србин са којим је у емотивној вези. Њих двоје су, схвативши да ће веза наићи на осуду њених родитеља, средином прошле недеље побегли од куће. Тинејџерка се повремено порукама јављала породици а они су је након неколико размењених порука убедили да дође кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након четири дана, Босанка и Србин су дошли у њену кућу, али је ситуација врло брзо ескалирала. Тинејџерка је одведена у собу, а њен дечко је, видевши да се ситуација закувава, одмах отрчао да позове полицију.

У међувремену, на тинејџерку је насрнуо четворо одраслих, ударајући је по целом телу и наносећи јој озбиљне повреде… Када ни физички бол није био довољан, пишу француски портали, отац је одлучио да је понизи тако што ју је ошишао до главе!

Када су чули да ће полиција сваког тренутка закуцати на њихова врата, тетка је покушала да је сакрије, али на срећу безуспешно пошто су је полицајци врло брзо пронашли. Превезена је у болницу где јој је констатован прелом ребара и бројне модрице по целом телу.

Њени родитељи, тетка и теча задржани су у притвору и на терет им се ставља кривично дело насиље над малолетником, преноси портал republicain-lorrain.fr  позивајући се на саопштење из тужилаштва. Мотив пребијања је верска нетрпељивост, а девојка је стављена под заштиту.

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс