Србија

ТЕШКА НЕСРЕЋА У ЛОЗНИЦИ: Аутомобилом се закуцали у БИЛБОРД, велики број повређених!

На место несреће изашла је полиција, интервенисала је и лозничка ватрогасно-спасилачка јединица, а обављени увиђај треба да утврди појединости како је дошло до ове тешке саобраћајне несреће.
Пет младих особа повређено је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 1.00 код ОМВ бензинске пумпе, на изласку са шабачког на Заобилазни пут.

Према информацији из лозничког Основног јавног тужилаштва (ОЈТ) они су били у путничком аутомобилу који се кретао из правца Лознице и ударио је у билборд при чему је један младић (18) задобио тешке телесне повреде опасне по живот. Из ОЈТ у овом тренутку нису могли да дају више информација о овом удесу ни повређеним особама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима Драгане Митровић, портпарола лозничке Опште болнице, у удесу је повређено свих пет особа које су биле у аутомобилу и све имају око двадесетак година.

– Три повређене особе су у стабилном стању, оне нису животно угрожене и смештене су на Одељењу наше хирургије, док су две пребачене за Београд, у Ургентни центар, при томе је једна животно угрожена и налази се у коми – потврдила је она.

Према незваничним информацијама, возило је имало босанске таблице, али су особе из Лознице, и у њему су се налазила девојка и четири младића. На место несреће изашла је полиција, интервенисала је и лозничка ватрогасно-спасилачка јединица, а обављени увиђај треба да утврди појединости како је дошло до ове тешке саобраћајне несреће.

Извор: Srbijadanas.com